Puuikkunat

Mikäli kodissaan alkaa suorittamaan ikkunaremonttia, ei ehkä heti ensimmäisenä tule mieleen se, että kodin uudet puuikkunat voisi tilata kotiinsa myös netin kautta. Mutta kun asiaa ajattelee tarkemmin, tuntuu se itse asiassa varsin järkevältä ratkaisulta. Netistä voi ostaa jo melkeinpä mitä vaan aina alusvaatteista huonekaluihin ja ruokiin, joten mikseipä hankkisi myös puuikkunat sitä kautta. Mikäli kodin ikkunoiden mitat ovat jo selvillä, on oikeastaan täysin turhaa sukkuloida rautakaupasta tai muusta rakennusliikkeestä toiseen eri ikkunamalleja ja hintoja vertaillen.

Osta puuikkunat netissä, sillä se säästää vaivaa ja aikaa huomattavasti. Kotisohvalta käsin voi vertailla eri puumateriaaleja ja lukea niiden ominaisuuksista, tutustua mitä moninaisimpiin eri ikkunamalleihin, suorittaa hintavertailua eri valmistajien, materiaalien ja mallien välillä ja rauhassa tehdä päätöksen siitä, millaiset puuikkunat kotiinsa hankkii.

Netti ja sen tarjoama tieto tekevät puuikkunoiden ostamisesta helppoa ja läpinäkyvää. Mikäli mielessä on muutama eri vaihtoehto puuikkunoiden suhteen, on niiden välinen vertailu vaivatonta. Tarjolla on myös muiden ostajien kirjoittamia mielipiteitä eri vaihtoehdoista, joiden lukeminen saattaa helpottaa päätöksentekoa. Jos ostaa puuikkunat netissä, ei ostopäätös enää perustu myyjän kertomaan, vaan remonttia suorittavat voivat ostaa vertailemisen jälkeen itselleen juuri oikeanlaiset ikkunat.

Homma hoituu erityisen näppärästi siksikin, ettei ikkunoita tarvitse kuljettaa varoen kotiinsa, vaan ne tuodaan ammattilaisten toimesta kotiovelle. Mikäli tilaa ikkuna-asennuksen, ei asiasta tarvitse huolehtia senkään vertaa. Erilaisia puuikkunoita myyviä tahoja löytyy netistä kuin sieniä sateella niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin tarjoajilta. Vierailemisen arvoisia verkkosivustoja on useampiakin, kun remonttia suorittavan kiikarissa ovat puuikkunat netistä.

Ikkunoita myyvät verkkokaupat sisällyttävät yleensä tarjontaansa paitsi puuikkunat, mutta myös muista materiaaleista valmistetut ikkunat sekä muita tarpeellisia ja remontointiin liittyviä tuotteita kuten muun muassa ulko- ja sisäovia, valokatteet ja kattopaneeleita. Täten voi tarvittaessa ostaa sekä puuikkunat että samalla kertaa vaikkapa uuden ulko-oven, mikäli sellaiselle on tarvetta.

Netistä ikkunoiden ostamista ei suotta kannata kavahtaa. Kuten kaikkia muitakin tuotteita, myös ikkunoita ostettaessa tuotetta koskevat tavanomaiset palautus- ja vaihto-oikeudet. Jos tilatut puuikkunat saapuvat kotiin, ja malli tai väri onkin hiukan erilainen kuin alunperin ajattelit, ei hätä ole tämän näköinen: puuikkunatkin voi palauttaa tai vaihtaa.

Vastaa